26 Şubat 2009 Perşembe

DAVETİYELER :


DAVETİYELER :
Davet etmeyi unuttuğunuz ve son dakikada aklınıza gelen isimler davetli listenizi uzatabilir. İsimlerde %10' luk bir artışı öngörmeli ve davetiyeleri fazla bastırmalısınız.
Düğün gününden en az 3 ay önce davetiye şeklini ve adedini belirlemelisiniz. Bu nedenle de nikah tarihinin alınmış ve düğün davetinin verileceği yerin belirlenmiş olması gerekiyor.
Nikahı ve düğün davetini farklı yerlerde yapacaksanız ve bazı kişileri sadece nikaha davet edecekseniz, bu kişilerin davetiyelerinde davetin yerini ve zamanını belirtmeyin.
Eğer düğün daveti verecekseniz ve ulaşımı siz sağlayacaksanız, geleceklerini kesinleştirmeleri için davetiyelere, bu konuyla görevlendireceğiniz bir yakınınızın telefon numarasını yazın. Eğer konuklar telefon etmeyi ihmal ederlerse ki önemli bir kısmı mutlaka edecektir, bir yakınınızın onları arayıp geleceklerini teyit ettirmelerini sağlayın. Böylece beklenmedik sürprizlere karşı hazırlıklı olmuş olursunuz.
Davetiyelerin düğün tarihinden yaklaşık altı hafta önce elinizde olması gerekir. Şehir dışındaki konuklarınıza davetiyelerini öncelikle yollamayı unutmayın. Bu hem postadaki gecikmeleri, hem de konukların önceden plan yapmaları için gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder